Kom samen met de paarden ontdekken wat jij nodig hebt. Paarden reageren op jou: je energie, je houding, je (non)verbale manier van communiceren. Ze laten je ervaren of dat wat jij zegt en doet nog wel klopt. Door de paarden kun je voelen en ervaren wat belangrijk is voor jou.

In de activiteiten die met de paarden ingezet worden kun je snel tot de kern komen van wat jij nodig hebt.  Wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn. De paarden en ik geven je tips en adviezen. We coachen in een rustige omgeving waar ruimte en veiligheid aanwezig zijn om te mogen voelen, ervaren en leren.

Aan het einde van het coachtraject heb jij een rugzak gevuld met ervaringen en kennis over jezelf. Een rugzak vol met alles wat jij nodig hebt, in welke situatie je je bevindt en waar je ook bent. Jij weet als geen ander wat je nodig hebt om in balans te zijn en te blijven. Wat jij kan en mag en vooral durft. Je kunt je grenzen aangeven en goed bewaken. En misschien wel het allerbelangrijkste wat je leert is jezelf durven en mogen zijn.

 

Wil je toch liever een interactieve Brown Paper coachsessie? Lees dan hier

coachen-paarden-karoline-visser-coachenmetpaarden