Teveel stress of zelfs een dreigende burn-out.

Je merkt dat er iets aan de hand is met je kind en het lukt je maar niet om daar meer over te weten te komen. Hoe meer je je best doet, hoe meer afstand er lijkt te komen. En de zorgen stapelen zich op.

Er kan zoveel spelen: agenda’s die overvol zijn, social media, de druk van vrienden, het presteren en succesvol moeten zijn. Je kind ervaart teveel druk, drukte en stress en je ziet ze steeds stiller en ongelukkiger worden.

En hoe meer jij en je partner je best doen om te helpen, hoe meer afstand er lijkt te komen.

Waar en bij wie vraag je om hulp?

Kom vrijblijvend kennismaken en ervaren of het coachen met paarden je kind kan helpen.

coachen-paarden-karoline-visser-jongeren3
Wat is er nodig?

We onderzoeken eerst of we er een klik is tussen mij, de paarden en jouw kind. En daarna spreken we samen de hulpvraag door en het aantal sessies wat nodig is.

De activiteiten die ingezet worden zijn speels, concreet en raken altijd de kern voor wat nodig is.

Er wordt gecoacht in een rustige, veilige omgeving in het weiland van de paarden, waar ruimte is voor momenten van plezier, ontdekken, rust en ontspanning en ook soms confrontatie met wat speelt.

De paarden helpen om, samen met mij, inzichten van jouw kind om te zetten in tips en adviezen. Om te ervaren, ontdekken en leren wat wel helpt en werkt.

Aan het einde van het coachtraject heeft jouw kind een rugzak gevuld met kennis en ervaring. En is duidelijk wat nodig is om, in welke situatie ook, in balans te blijven. Helder wat kan en wat nodig is.

En jij? Jouw zorgen nemen af, je voelt het herstel en merkt direct dat er weer beweging en zelfvertrouwen is bij jouw kind.

coachen-paarden-karoline-visser-jongeren2