Coachen met de paarden voor het hele gezin

Gedurende de dagen heb je alle aandacht nodig voor jezelf, je partner en jouw gezin. De uitdagingen die spelen, de problematiek die in jouw gezin aanwezig is. Of dit nu je oudste dochter is die worstelt met haar autisme of je jongste zoon die door de ADHD zijn energie maar moeilijk kwijt kan. Er kan van alles spelen waardoor het voelt dat jij, jouw gezin, het probleem wordt in plaats van dat er een probleem is waar iedereen in jouw gezin op enige manier last van heeft.

Speels en onderzoekend

Als je jezelf en jouw gezin hierin herkent wordt het misschien tijd om een middag plezier te hebben en als gezin gecoacht te worden. Samen met paarden worden speelse activiteiten ingezet die vragen om samen te werken en de kwaliteiten van elkaar (weer) te ontdekken.

coachen-paarden-karoline-visser-gezinscoaching
 • Versieren

  Ook paarden willen weleens een ander kapsel of hun nagels gelakt. Wie doet wat?

 • Fotoshoot

  Versier de paarden als een mooi kunstwerk en ga maak met elkaar een mooie gedenkwaardige foto.

 • Huis van de toekomst

  Hoe ziet jullie ideale huis eruit? Hoeveel kamers zijn er? En wie woont waar?

 • Paardentaart maken

  Maak met elkaar een overheerlijke taart met wortels, fruit, haver, suikerklontjes en van alles en nog wat geschikt voor het paard.

 • Kudde

  Hoe werkt dat nou met een kudde en kunnen jullie er onderdeel van uit maken? Bij deze activiteit gaan we leren kijken naar de taal van de kudde. En ook naar jullie eigen taal.

 • Luister Parcours

  Maak een parcours met allerlei materialen en praat je paard er doorheen. Wat zorgt ervoor dat jouw paard luistert?