@ Ik zou graag eens willen ervaren of deze manier van coaching wat voor mij is, kan dat?

JA, je mag en kan altijd vrijblijvend kennis maken met mij en de paarden.

@ Ik wil coachen zonder paarden, kan dat ook?

JA, ik coach ook zonder de paarden. Hiervoor maak ik gebruik van mijn praktijkruimte of ik kom op een locatie die voor jou prettig is.

@ Ik ben bang voor paarden maar wil toch graag een coachtraject met paarden, kan dat?

Ja dat kan. Je hoeft voor het coachen met paarden niet vlakbij het paard te staan. We kunnen vanaf een voor jou veilige plek naar de paarden kijken en een gesprek hebben. Misschien merk je na enige tijd wel dat je angst langzaam verdwijnt en heb je voor je het weet toch met een paard gewerkt.

@ Als het slecht weer is, gaat de coachsessie dan door?

Tenzij het echt heel erg slecht weer is met storm en onweer gaat een coachsessie met de paarden altijd door. Zorg dat je altijd goed aangekleed bent en we kunnen altijd even schuilen als het even harder regent dan we fijn vinden. Ik hou de weersberichten in de gaten en informeer je op tijd mocht de sessie toch verplaatst worden.

@ Hoe kan ik het beste contact met je opnemen?

Dat kan op verschillende manieren. Je kan mij mailen, bellen of appen. Als ik in een coachsessie zit, kun je de voicemail inspreken. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. Je kan ook via de berichtenservice van Linkedin of Messenger via Facebook een bericht achter later. Ik zorg dat je binnen 24 uur een bericht van mij terug hebt ontvangen.

@ Ik wil een concrete oplossing voor mijn hulpvraag hebben, is dat mogelijk?

In het coachen met of zonder paarden wordt altijd met jouw hulpvraag gewerkt. Ik zorg ervoor dat ik de rode draad blijf volgen die verbonden is aan jouw hulpvraag. Je gaat altijd met concrete inzichten weer naar huis en soms kan het zijn dat er een paar dagen na de sessie nog extra inzichten komen waar je weer mee verder kunt.

@ Kan ik tussen de sessie ook contact opnemen als ik een vraag heb? Of geldt dat dan als coachsessie?

Ja, je mag en kan altijd een vraag stellen of contact met mij opnemen. De snelste manier is mij een appje sturen met je vraag. Zodra ik de ruimte heb neem ik contact met je op. Blijkt dat we er wat langer mee bezig zijn dan stel ik voor dat je eerder langskomt om de problematiek met of zonder de paarden te onderzoeken.

@ Wat levert coaching mij op?

Dat kan van alles zijn. In ieder geval word jij je meer bewust van wie jij bent. Hoe jij in het leven staat. Wat je beter achter je kan laten en hoe jij ervoor kan zorgen dat je meer rust kan ervaren en je energie beter kan verdelen.